Passie profiel studiegids

Wat is het Passie Profiel?

Het Passie Profiel is de moderne Methode die nieuwsgierige en gedreven professionals met carrière twijfels helpt om op een eigenzinnige manier te ontdekken waar ze écht blij van worden en bewuste keuzes te gaan maken, zodat ze hun inkomen kunnen gaan verdienen met werk dat past bij wie ze werkelijk zijn. Het is onze visie om een betere wereld te creëren door mensen in staat te stellen om hun eigen toekomst te kiezen en te gaan verwezenlijken.

De Methode voor Het Passie Profiel is sinds 2010 ontwikkeld door Bas Smeets die met ‘Maak Jouw Impact’ al meer dan 10 jaar laat zien dat zijn aanpak succesvol is. Het Passie Profiel is gebaseerd op gedegen onderzoek, de kennis van talloze experts en jarenlange praktische toepassing met meer dan 1000 klanten. Het programma Passie Profiel is gericht op professionals die het liefst bij een organisatie werken en willen uitvinden in welke rol, op welke manier en in welke soort organisatie zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Het resultaat? Meer plezier, succes, energie en geluk. Het zou natuurlijk zomaar kunnen gebeuren dat je door dit traject te volgen erachter komt dat er toch een ondernemer in jou schuilt.

 

Het Passie Profiel Traject

In 3 maanden tijd naar helderheid over wie je echt bent, jouw unieke talenten en passie. Je overwint je twijfels, komt in je kracht en maakt een gedegen implementatieplan. Iedereen wil uiteindelijk een goed inkomen verdienen met werk waar hij energie van krijgt, voldoening uit haalt en succesvol in kan zijn.

Het begint allemaal met duidelijke antwoorden op de vragen ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik?’ Zodra we exact weten wat we willen, in onszelf geloven en enthousiast zijn kunnen we een strategie en een plan gaan opstellen om ons nieuwe idee te gaan valideren in de praktijk en daarna op een veilige manier uit te gaan voeren.

De methode van het Passie Profiel heeft zich al sinds 2016 bewezen met een moderne, 360 graden aanpak waarmee we alles uit je gaan halen dat misschien al heel lang verborgen zit. Door te werken op mentaal, emotioneel en (een klein beetje) op spiritueel vlak ontdekken onze klanten niet alleen hun nieuwe richting, maar gaan ze het ook daadwerkelijk doen.

Jorg Schennink

Jorg Schennink

Gecertificeerd Impact Coach voor Het Passie Profiel 

Hoe ziet het traject eruit?

R

Introductie gesprek en eindevaluatie

  • Introductiegesprek om kennis te maken en jouw leerdoelen te bespreken
  • Eindevaluatiegesprek na afronding om zeker te zijn dat we er alles uitgehaald hebben
R

Persoonlijke begeleiding

  • Een-op-een coaching sessies met mij als ervaren en gecertificeerde Impact Coach
  • Afhankelijk van het Online of Live pakket vinden de sessies online of op locatie plaats en wordt de duur in overleg met de coach bepaald
  • Elke 2 weken een sessie
R

Digitale leeromgeving

  • Toegang tot de 6 modules in onze digitale leeromgeving met ruim 35 video’s en opdrachten
  • Elke 2 weken gaat er een nieuwe module open
  • Een jaar toegang tot de leeromgeving
R

Persoonlijk passie profiel

  • Als afronding ontvang je van mij jouw persoonlijke Passie Profiel

Welke stappen worden doorlopen?

Heron Coaching

INVENTARISATIE

Allereerst inventariseren we waar je nu staat en hoe je hier gekomen bent. Hoe ben je de persoon geworden die je nu bent? Hoe komt het dat je bepaalde keuzes gemaakt hebt, voor je huidige carrière gekozen hebt en op welke overtuigingen waren die keuzes gebaseerd? Je leert de persoon kennen die je tot nu toe bent geweest.

Heron Coaching

IDENTITEIT

Wat je doet op werkgebied dient aan te sluiten bij wie je bent als persoon. Anders speel je een rol en ben je niet congruent bezig. Dat kost energie. Wie ben je wanneer je de identificatie met je werkverleden en je opleiding los laat? Wie ben je zonder de conditionering door je opvoeding, familie, school, omgeving en vrienden? Hier komen we tot de kern van wie je echt bent. Weten wie je bent is een voorwaarde om te kunnen ontdekken welk werk bij je past.

Heron Coaching

IDEALE LEVEN

We leven niet om te werken, maar werken juist om een mooi leven voor onszelf en onze naasten te creëren. Hoe ziet dat ideale leven eruit? Het menselijk brein heeft richting nodig, een duidelijk beeld van hoe we ons leven zouden willen leven. Ons ideale werk past binnen dit leven, niet andersom. Zonder duidelijke visie voor onze toekomst vindt het brein geen
rust, het gaat alle kanten op.

Heron Coaching

JOUW UNIEKE BIJDRAGE

Dit is de kern van het traject. Je Passie, of zoals wij het noemen: Jouw Unieke Bijdrage om de wereld op je eigen manier een stukje mooier te maken. Werken is namelijk altijd iets bijdragen. Je helpt iemand of een organisatie met het oplossen van een probleem of uitdaging of voldoet aan een behoefte die bestaat. Daar word je voor beloond: Je salaris of het tarief dat je klanten betalen. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker zingeving meestal wordt: Het gevoel een betekenisvolle bijdrage te leveren en nuttig werk te doen. We formuleren een concreet statement gebaseerd op alle puzzelstukjes die we gaan onderzoeken.

Heron Coaching

PLAN

Een idee zonder plan blijft een wens of een droom. Ik ga ervoor zorgen dat je niet alleen maar ontdekt waar je écht blij van wordt, maar er ook daadwerkelijk werk van maakt. We stellen een doel voor het komende jaar en maken een concreet actieplan. Dan kan binnen je huidige organisatie zijn of daarbuiten. Ook kijken we naar welke rol beter bij je past: Werknemer of ondernemer. Het plan is natuurlijk altijd realistisch en houdt rekening met je persoonlijke situatie. Ook kijken we naar de talenten & vaardigheden die je al hebt of nog zou moeten ontwikkelen.

Heron Coaching

BLOKKADES

Wat zou je nog tegen kunnen houden? Soms zijn er bewuste of onbewuste emotionele of mentale blokkades die ons ervan weerhouden om door te pakken, ook al willen we wél graag. Dan zijn er twee opties: Op wilskracht door blijven zetten of de onderliggende oorzaken aanpakken. We gaan het liefst voor optie twee en ik help je als gekwalificeerd Impact coach met datgene bewust te maken en op te lossen wat er nog in de weg zat.

Wat verwachten we van jou?

R

Durf voor jezelf te kiezen en sta open voor een andere, modernere aanpak. Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd had

R

Geniet van het proces. We lossen een hele grote puzzel op en meestal zie je niet direct het hele plaatje. Laat los en ben geduldig

R

Committeer jezelf. Doe het werk dat we je geven, vertrouw het proces, vertrouw je coach en zoek geen excuses

Investering

N

Elk traject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de uitkomst van ons kennismakingsgesprek kunnen we het Passie Profiel uitbreiden en/of aanpassen aan je persoonlijke wensen en behoeften.

N

Vraag naar het speciale tarief voor jongeren t/m 26 jaar en studenten

N

Je krijgt altijd een duidelijke offerte vooraf.

Het Passie Profiel ONLINE:

R

6 online modules met video's en opdrachten

Doorlooptijd circa 12 tot 16 weken
Elke twee weken start een nieuwe module

R

6 online coachingsgesprekken van 1 uur

Totaal 6 uur

R

Implementatieplan

Een fysiek exemplaar van jouw plan als resultaat van al jouw opdrachten

Vraag naar het speciale tarief voor studenten tot en met 26 jaar

€ 1.797,-

Het Passie Profiel LIVE:

R

6 online modules met video's en opdrachten

Doorlooptijd circa 12 tot 16 weken
Elke twee weken start een nieuwe module

R

Live coachingsgesprekken

Totaal 12 uur (inclusief reistijd)
In onderling overleg in te vullen, vraag naar de mogelijkheden om optimaal uit je dagelijkse sleur te raken

R

Implementatieplan

Een fysiek exemplaar van jouw plan als resultaat van al jouw opdrachten

Vraag naar het speciale tarief voor studenten tot en met 26 jaar

€ 2.397,-