Jorg Schennink

Jorg Schennink

Ik ben Jorg Schennink, 44 jaar en misschien wel jouw toekomstige persoonlijke coach!
Als vader van 2 dochters (10 en 13 jaar) woon ik samen met mijn vriendin op een erg fijne plek in Huissen (dichtbij Arnhem).

Na mijn technische studie kwam ik er al snel achter dat ik geen op-en-top techneut ben maar een echt mensenmens. Ik vind het heerlijk om met mensen in contact te zijn. Ik vond het als leidinggevende het allerleukste om 1-op-1 mensen te coachen en begeleiden om het beste in ze naar boven te halen.

Na de opleiding “Organisatiepsychologie & coaching” en de opleiding tot Impact Coach besloot ik eind 2021 drastisch mijn koers te wijzigen. Mijn eigen passie te volgen!

Binnen mijn eigen onderneming “Heron Coaching en begeleiding” bied ik verschillende trajecten aan die ik altijd personaliseer. We kijken samen waar je staat en wat er nodig is om jezelf te herontdekken.

Het liefst op een ludieke manier en lekker buiten, maar dat stemmen we samen af!

Ik ga mijn uiterste best doen om als coach en begeleider met volle energie jou je eigen euforische gevoel te laten vinden.

Hoe werk ik.

R

Accepteer jezelf

Het doel van mijn coachen is jezelf weer te (heron)tdekken

Ik leer je jezelf (weer) te accepteren zoals je bent

R

Luister naar je gevoel en intuïtie

Ik gebruik mijn sterke intuïtie om je weer naar jouw gevoel en intuïtie terug te brengen

Ik geef je handvatten om je minder te laten piekeren en meer vanuit jouw eigen kernwaarden te leven

R

Leef je ideale leven

Leer dankbaar te zijn voor de dingen die er al wel zijn of die je nog kunt bereiken

Helder krijgen hoe je ideale leven eruit ziet

In actie komen om zo dicht mogelijk bij je ideale leven te komen

Wat zeggen anderen over mij.

Ik wist even niet meer wat mijn volgende stap in mijn loopbaan moest worden. Ik ben bij Jorg van Heron coaching terecht gekomen, hij heeft me stap voor stap begeleid aan de hand van het Passieprofiel. Jorg heeft een aangename stijl, is open en direct, en niet bang om confronterende vragen te stellen of een spiegel voor te houden. Hij deelt graag de kennis en ervaring die hij heeft, dat vind ik zelf heel prettig. Ik weet nu weer wat mijn volgende stap is en heb zelfvertrouwen teruggevonden.

 

Carlijn Cellissen, Huissen

Het passie profiel traject is mij goed bevallen. Ik heb inzichten gekregen in mijn verleden en heb daarbij geleerd om te gaan met deze gevoelens die ik altijd al had, maar al die tijd onderdrukt heb. Daarnaast heeft het traject mij inzicht gegeven in het kijken naar de toekomst en hetgeen wat ik graag wil doen.

De begeleiding vanuit Jorg was erg prettig. Jorg voelde goed aan wat ik nodig had en past waar nodig het traject iets aan. Het contact verliep soepel.

Ik zal het traject onder begeleiding van Jorg zeker aanraden aan anderen. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en ik weet beter hoe ik met zaken kan omgaan. Een echt pluspunt vind ik dat Jorg altijd klaarstaat, ook na het traject, om mij te helpen met aspecten waar ik tegenaan loop. Die toenadering zoeken vind ik zelf nog wat moeilijk, maar het geeft mij wel een goed gevoel dat ik dat kan doen zonder daar een drempel in te voelen!

 

Mart, Huissen

“ Ik wil mensen helpen om ze zo vroeg mogelijk de best mogelijke keuzes te laten maken in hun leven. Ik gun het je zo! “

Waarom de naam HERON?

ENGELS VOOR “REIGER”

“Een reiger zien betekent dat je langzamer aan moet doen, vertrouw op je intuïtie bij het kiezen van het juiste pad. Leg de focus op wat je echt wilt, kom in je eigen kracht door net zo statig rechtop met je borst vooruit te staan als de reiger”.

Op momenten dat ik een belangrijke keuze moet maken en ik kom een reiger tegen dan voel ik: “Het is goed zo” of “pas op”!

Het zien van de elegante reiger geeft me een gevoel van rust. Er kijkt iemand even met me mee…

Dat is precies wat ik ook met coaching voor jou wil en kan betekenen!